Приказ на 2 производи

Show sidebar
Затвори

Магнезиумов гел на Ancient Minerals

1,050.00 ден
Магнезиумовиот гел плус на Ancient Minerals е единствена формула на магнезиум хлорид и други олигоминерали со биолошки активен органски екстракт од Алое Вера во форма на гел - специјално дизајниран да се задржи на површината на кожата со цел да ги зголеми своите смирувачки придобивки. Иако се знае дека алое вера влијае на одржување на здравата кожа , дермалната примена на магнезиум хлоридот покажа значителна корист во подобрувањето на функцијата на кожата како бариера, во забрзувањето на заздравувањето на раните, и хидратирањето на клетките на кожата.
Затвори

Магнезиумово масло на Ancient Minerals во спреј

660.00 ден
ОРИГИНАЛНО МАГНЕЗИУМ МАСЛО ВО СПРЕЈ Магнезиумово масло на Ancient Minerals е високо заситен раствор на магнезиум хлорид и други олигоминерали во прочистена вода. Препорачан од д-р Марк Сиркус, доктор по акупунктура и ориентална медицина, автор на Трансдермалната магнезиумова терапија ( Transdermal Magensium Therapy ), луѓето кои работат во областа на здравството го сметаат Магнезиумовото масло на Ancient Minerals за златен стандард за брзо враќање на нивото на магнезиум во клетките преку кожата.   Магнезиум маслата на Ancient Minerals се: ● Најдобриот избор за ефикасно враќање на нивото на магнезиум во клетките. ● Нашиот топичен магнезиум со највиока потентност. ● Магнезиумово масло: 100 mg магнезиум на 1 ml ● Нанесуваат лесно со соодветен спреј.