Showing the single result

Show sidebar
Затвори

Impact Whey Isolate, 1kg

1,900.00 ден
Impact Whey Isolat е еден од најчистите протеини од сурутка, поминат преку високо интезивен прочистувачки процес, кој овозможува не денатурирање