Приказ на 5 производи

Show sidebar
-22%
Затвори

Optimum Nutrition Creatine Powder 634gr

1,390.00 ден 1,090.00 ден
•Зголемени перформанси за време на интезивни тренинзи. •3.4гр чист Creatine Monohydrate за зголемување на мускулната сила. •Лесно промешување без лош вкус. •Мешање со вода, сок или вашиот ON протеински шејк.
-28%
Затвори

Gold Standard 907 gr | Double Rich Chocolate

2,500.00 ден 1,790.00 ден
78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр) Изолати на протеини од сурутка се главните состојки Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција. Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција Златен стандард за квалитетен протеин
-14%
Затвори

Gold Standard 2,27 kg | Vanilla Ice Cream

4,200.00 ден 3,600.00 ден
78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр) Изолати на протеини од сурутка се главните состојки Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција. Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција Златен стандард за квалитетен протеин
-37%
Затвори

ESSENTIAL AMINO ENERGY 270 gr | 30 serv

2,190.00 ден 1,390.00 ден
  • Есенцијални Аминокиселини
  • Обнова на мускулите
  • Енергија и фокус
-22%
Затвори

Gold Standard 2,27 kg | White chocolate raspberry

4,600.00 ден 3,600.00 ден
78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр) Изолати на протеини од сурутка се главните состојки Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција. Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција Златен стандард за квалитетен протеин