Приказ на 5 производи

Show sidebar
Затвори

MASS DEFINITION – 1000 G

690.00 ден
✅ Eфективен гејнер                                ✅ Висока содржина на комплетен протеин (WPC)   ✅ Оптимална комбинација                       ✅ Обезбедува продолжен пристап на енергија од јаглехидрати и протеин   ✅ Брз извор на енергија                          ✅ Прекрасен вкус и одлична растворливост  
Затвори

SHAPE DEFINITION 120caps

1,190.00 ден
 • Advanced and effective fat burner.
 • Exclusive formula created for women.
 • Contains natural plants extracts with high standardization.
 • Solid l-carnitine, choline and inositol dose.
 • Let to complete lach of electrodes lossed while sweeting.
 • Adding some vitamins form B group supports the environmental economy of the organism.
-22%
Затвори

PUMP KICK – 450 G

1,790.00 ден 1,390.00 ден
 • Исклучително ефикасен
 • Безбеден и ефикасен состав
 • Поддржува брзиот раст на мускулната сила
 • Нема непотребни полнила и адитиви
 • Го поддржува растот на мускулната маса
-14%
Затвори

SPORT DEFINITION PUMPKICK SHOT – 12 x 80ML=24 дози – Cherry Orange

840.00 ден 720.00 ден
 • Лесен за употреба, пред тренинг
 • Ефикасни и безбедни состојки
 • Поддржува видливи добивки и сила на мускулите
 • Нема дополнителни полнила и непотребни состојки
 • Додаток на витамин Б6 и Б12
-14%
Затвори

SPORT DEFINITION PUMPKICK SHOT – 80ML=2 дози – Cherry Orange

70.00 ден 60.00 ден
 • Лесен за употреба, пред тренинг
 • Ефикасни и безбедни состојки
 • Поддржува видливи добивки и сила на мускулите
 • Нема дополнителни полнила и непотребни состојки
 • Додаток на витамин Б6 и Б12