Приказ на 10 производи

Show sidebar
-28%
Затвори

BCAA JUICE 500gr Mango Strawberry

1,790.00 ден 1,290.00 ден
 • 6000mg BCAA per serving

 • 3000mg L Glutamine per serving
 • No added sugar
 • 100% instantized for easy mixing

 • The best juicy flavor you ever tried

-22%
Затвори

BCAA JUICE 300gr Mango Strawberry

1,090.00 ден 850.00 ден
 • 6000mg BCAA per serving

 • 3000mg L Glutamine per serving
 • No added sugar
 • 100% instantized for easy mixing

 • The best juicy flavor you ever tried

-26%
Затвори

BCAA JUICE ENERGY 500 GR Pink Lemonade

1,890.00 ден 1,390.00 ден
 • 6000mg BCAA per serving
 • 2000mg L Glutamine per serving
 • 1000mg Citrulline Malate
 • No added sugar
 • 100% instantized for easy mixing
 • The best juicy flavor you ever tried
-18%
Затвори

BCAA JUICE ENERGY 300 GR Pink Lemonade

1,090.00 ден 890.00 ден
 • 6000mg BCAA per serving
 • 2000mg L Glutamine per serving
 • 1000mg Citrulline Malate
 • No added sugar
 • 100% instantized for easy mixing
 • The best juicy flavor you ever tried
-34%
Затвори

Xtend BCAA 426g | 30 serv – PINK LEMONADE

1,790.00 ден 1,190.00 ден
7 гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3.5 гр. Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2.5 гр. Л-глутамин + 1 гр. Цитрулин Малат
Мешавина на електролити
Витамин Б6
-34%
Затвори

Xtend BCAA 432g | 30 serv – STRAWBERRY MANGO

1,790.00 ден 1,190.00 ден
7 гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3.5 гр. Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2.5 гр. Л-глутамин + 1 гр. Цитрулин Малат
Мешавина на електролити
Витамин Б6
-34%
Затвори

Xtend BCAA 414g | 30 serv – Watermelon

1,790.00 ден 1,190.00 ден
7 гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3.5 гр. Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2.5 гр. Л-глутамин + 1 гр. Цитрулин Малат
Мешавина на електролити
Витамин Б6
-26%
Затвори

GOLD CORE BCAA HIGH SPEED | 600 gr

1,890.00 ден 1,390.00 ден
Ултимативен раст, сила и опоравок 
 • Неверојатно добра растворливост и брзина на делување
 • ЛЕУЦИН, ИЗО ЛЕУЦИН, ВАНИЛ СО 2:1:1 СООДНОС И ДОДАТОК НА ЦИТРУЛИН МАЛАТ И БЕТА АЛАНИН
 • ВИСОК КВАЛИТЕТ НА СУРОВИНА
Лесно растворлив БЦАА матрикс
action speed instanized bcaa support muscle
-22%
Затвори

Bcaa High Speed 600gr

1,790.00 ден 1,390.00 ден
Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок ! Bcaa High Speed 👉Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок ! 👉Најдобра растворливост и брзина на апсорбција 👉Леуцин, Изолеуцин и Валин, во 2-1-1 сооднос 🔥Највисок квалитет, на суровински материјал
-11%
Затвори

Bcaa High Speed 300gr

890.00 ден 790.00 ден
Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок ! Bcaa High Speed 👉Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок ! 👉Најдобра растворливост и брзина на апсорбција 👉Леуцин, Изолеуцин и Валин, во 2-1-1 сооднос 🔥Највисок квалитет, на суровински материјал