Приказ 1–12 за 53 производи

Show sidebar
Затвори

PowerBar Drinkbottle 750ml – Black

190.00 ден
 • 100% leak proof
 • food safe and tasteless
 • Dishwashers suitable
 • BPA free and recyclable
Затвори

PowerBar Drinkbottle 750ml – Yellow

190.00 ден
 • 100% leak proof
 • food safe and tasteless
 • Dishwashers suitable
 • BPA free and recyclable
Затвори

PowerBar Mix-Shaker

250.00 ден
The PowerBar Mix Shaker is the perfect solution for making protein rings stylish and easy to assemble. The four-part shaker has a removable sieve that minimizes lump formation. After the enjoyment, it can be easily supplied and cleaned in the dishwasher.
Затвори
Затвори

Power System Fitness Roller

1,390.00 ден
 • Low and Flat -  Like Feeling Palm
 • Medium and Tubular - Like Feeling Thumb
 • High And Firm - Like Feeling Fingers
Затвори
Затвори
Затвори

DYMATIZE – GRIP PADS

100.00 ден
Лесни и тенки, но и погодни и ефикасни за употреба. Поставете ги на вашите дланки за да не ја чувствувате грубоста на шипките или јажињата, и од друга страна за по солиден зафат за било која вежба.
Затвори

DYMATIZE – LIFTING STRAPS

290.00 ден
Цврсти, едноставни и удобни, кои помагаат во стисокот и овозможуваат поцврст зафат за подигање на поголеми тежини. Брендирани со везено лого на Dymatize врз мека и удобна лента која причинува задоволство да ги користите.
Затвори

DYMATIZE SHAKER | 500 ml

290.00 ден
•  Простор за мешање со 500мл капацитет •  Капак на завртка со брзо затворање •  Со сито за вкусни шејкови без грутки •  Без протекување •  Одстранувачка кутија за транспорт на капсули, таблети и прашок • BPA free and DEHP free
Затвори

Isostar BIDON 700ML RUN+BIKE PP

180.00 ден
Sports bottle Isostar BIDON 700ML RUN + BIKE PP with interesting design.
Затвори

AMIX ™ SHAKER EXCELLENT 700ML

300.00 ден

Стилски шејкер со практичен гумен елемент за полесен зафат.