Приказ 1–12 за 13 производи

Show sidebar
-15%
Затвори

KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG – вкус на ванила сладолед

3,390.00 ден 2,890.00 ден
 • Во просек, до 80% протеини во сува материја
 • Широк избор на рафинирани вкусови
 • Постојано се тестира (исто така и од страна на независни лица)
-17%
Затвори

KFD PREMIUM WPC 80 – 900 G (700 G + 200 G FREE) – вкус на ванила сладолед

1,190.00 ден 990.00 ден
Premium WPC 82 Премиум протеински концентрат од сурутка. Содржи засладувачи.
-17%
Затвори

KFD PREMIUM WPC 80 – 900 G (700 G + 200 G FREE) – вкус на колачи

1,190.00 ден 990.00 ден
Premium WPC 82 Премиум протеински концентрат од сурутка. Содржи засладувачи.
Затвори

KFD ZINC – 120 SERVINGS!

290.00 ден
KFD Zinc. Додаток во исхраната. 
-20%
Затвори

KFD PROBIOTIC – 60 KAPS.

990.00 ден 790.00 ден
 • Дури 10 видови на пробиотични бактерии
 • Прoбиотик додаток (FOS)
-15%
Затвори

KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG – вкус на колачи

3,390.00 ден 2,890.00 ден
 • Во просек, до 80% протеини во сува материја
 • Широк избор на рафинирани вкусови
 • Постојано се тестира (исто така и од страна на независни лица)
-18%
Затвори

KFD PREMIUM CITRULLINE – 400 G – сo вкус на кола лимета

1,090.00 ден 890.00 ден
 • Оригинален рецепт за вкус
 • Суровини со највисок квалитет
Затвори

KFD OMEGA 3+ 90 KAPS.

590.00 ден
Omega 3+ е додаток во исхраната кој ја надополнува исхраната со омега 3 масни киселини.
-29%
Затвори

KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G – сo вкус на лимон и портокал

1,390.00 ден 990.00 ден
 • Економично пакување
 • Поддршка за имунитет и регенерација
 • Интересен спектар на вкусови
-29%
Затвори

KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G – сo вкус на тропикал

1,390.00 ден 990.00 ден
 • Економично пакување
 • Поддршка за имунитет и регенерација
 • Интересен спектар на вкусови
-25%
Затвори

KFD PREMIUM CREATINE – 500 G – Green Apple

790.00 ден 590.00 ден
KFD Creatine. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи.
-25%
Затвори

KFD PREMIUM CREATINE – 500 G – sex on the beach cocktail

790.00 ден 590.00 ден
KFD Creatine. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи.