Приказ 1–12 за 16 производи

Show sidebar
-18%
Затвори

KFD PREMIUM CITRULLINE – 400 G – сo вкус на кола лимета

1,090.00 ден 890.00 ден
 • Оригинален рецепт за вкус
 • Суровини со највисок квалитет
-25%
Затвори

KFD PREMIUM CREATINE – 500 G – Green Apple

790.00 ден 590.00 ден
KFD Creatine. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи.
-25%
Затвори

KFD PREMIUM CREATINE – 500 G – sex on the beach cocktail

790.00 ден 590.00 ден
KFD Creatine. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи.
-25%
Затвори

KFD PREMIUM CREATINE – 500 G – со вкус на мохито

790.00 ден 590.00 ден
KFD Creatine. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи.
-22%
Затвори

SAMURAI LEVEL 99 – 18 gr

90.00 ден 70.00 ден
Samurai Shadow LEVEL 99 Најмоќниот Pre Workout досега претставен на пазарот Максимална ФОКУС Максимална ЕНЕРГИЈА  Максимална СИЛА Максимална ИЗДРЖЛИВОСТ  Максимален МУСКУЛЕН РАСТ  Samurai Shadow LEVEL 99 Најмоќниот Pre Workout досега претставен на пазарот  
-18%
Затвори

BETA CREATINE 375gr 50 servings Blood Orange

1,090.00 ден 890.00 ден
Superior Creatine/Beta Alanine blend
 • 4000mg of high quality Creatine Monohydrate micronized Mesh 200
 • 2000mg Beta Alanine per serving
 • High level of energy
 • Performance increase
 • 50 servings in one container
 • Blood Orange Flavor
 • Instant dissolving

Вкус:

Црвен портокал
-34%
Затвори

Xtend BCAA 426g | 30 serv – PINK LEMONADE

1,790.00 ден 1,190.00 ден
7 гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3.5 гр. Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2.5 гр. Л-глутамин + 1 гр. Цитрулин Малат
Мешавина на електролити
Витамин Б6
-37%
Затвори

C4 ORIGINAL 30 serv

1,990.00 ден 1,250.00 ден
Оригинален експлозивен производ за пред тренинг
-34%
Затвори

Xtend BCAA 432g | 30 serv – STRAWBERRY MANGO

1,790.00 ден 1,190.00 ден
7 гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3.5 гр. Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2.5 гр. Л-глутамин + 1 гр. Цитрулин Малат
Мешавина на електролити
Витамин Б6
-34%
Затвори

Xtend BCAA 414g | 30 serv – Watermelon

1,790.00 ден 1,190.00 ден
7 гр BCAA во сооднос 2:1:1
0% ЈАГЛЕХИДРАТИ, КАЛОРИИ, ШЕЌЕРИ
3.5 гр. Л-Леуцин за синтеза на мускулни протеини
2.5 гр. Л-глутамин + 1 гр. Цитрулин Малат
Мешавина на електролити
Витамин Б6
-17%
Затвори

SAMURAI KATANA SHADOW | 500 gr Blueberry Lime

1,790.00 ден 1,490.00 ден
 • Максимална напумпаност

 • Максимален фокус

 • Неверојатна издржливост

 • Брз мускулен раст

 • Без додаден шекер

Затвори

L-ARGININE XTREME 30 caps

250.00 ден
L-arginine HCl
 • CONTAINS L-ARGININE IN A BIOAVAILABLE FORM OF HYDROCHLORIDE
 • FACILITATES EVERYDAY DIET REPLENISHMENT WITH L-ARGININE
 • IN FORM OF CAPSULES