Приказ на 5 производи

Show sidebar
-41%
Затвори

Iso-FUJI® 700 gr

2,340.00 ден 1,390.00 ден
ISO-FUJI Најсовршениот протеин во светот 
ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.
-37%
Затвори

Ultra Whey COMPLEX 700 gr

1,890.00 ден 1,190.00 ден
Најквалитетниот Volactive® Whey достапен на во продажба
50% Volactive® Whey Isolate XP
50% Volactive® Ultra Whey 80
Микро и Ултра Филтриран Whey
🏆100% Volactive®️ изработен од најквалитетната и најскапата суровина во светот 🏆Подготвен со Микро и Ултра Филтрација најскап начин на подготовка за комплетно зачувување на природните карактеристики 🏆Лесна растворливост и неверојатен вкус 🏆50% Whey Isolate & 50% Whet Concentrate
-12%
Затвори

GOLD CORE LINE WHEY 100 | 1500 gr

2,250.00 ден 1,990.00 ден
 • Премиум бленд Whey Isolate, Whey Concentrate, Whey Hydro
 • 22гр чист протеин во доза од 30гр
 • Инстант растворливост
 • Брза Апсорбција
 • Одлични вкусови
 • Идеален протеин за градење на мускулна маса
-13%
Затвори

GOLD CORE LINE WHEY 100 | 900 gr

1,490.00 ден 1,290.00 ден
 • Премиум бленд Whey Isolate, Whey Concentrate, Whey Hydro
 • 22гр чист протеин во доза од 30гр
 • Инстант растворливост
 • Брза Апсорбција
 • Одлични вкусови
 • Идеален протеин за градење на мускулна маса
-24%
Затвори

Ultra Whey COMPLEX 2kg Volactive®

4,200.00 ден 3,190.00 ден
Ultra Whey COMPLEX  66 дози             2,0 kg нето тежина Најквалитетниот протеин достапен во продажба !!! 🏆100% Volactive®️ изработен од најквалитетната и најскапата суровина во светот 🏆Подготвен со Микро и Ултра Филтрација најскап начин на подготовка за комплетно зачувување на природните карактеристики 🏆Лесна растворливост и неверојатен вкус 🏆50% Whey Isolate & 50% Whet Concentrate Произведено во Италија Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност. Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).