Приказ на 9 производи

Show sidebar
-15%
Затвори

KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG – вкус на ванила сладолед

3,390.00 ден 2,890.00 ден
 • Во просек, до 80% протеини во сува материја
 • Широк избор на рафинирани вкусови
 • Постојано се тестира (исто така и од страна на независни лица)
-17%
Затвори

KFD PREMIUM WPC 80 – 900 G (700 G + 200 G FREE) – вкус на колачи

1,190.00 ден 990.00 ден
Premium WPC 82 Премиум протеински концентрат од сурутка. Содржи засладувачи.
-15%
Затвори

KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG – вкус на колачи

3,390.00 ден 2,890.00 ден
 • Во просек, до 80% протеини во сува материја
 • Широк избор на рафинирани вкусови
 • Постојано се тестира (исто така и од страна на независни лица)
-37%
Затвори

Ultra Whey COMPLEX 700 gr

1,890.00 ден 1,190.00 ден
Најквалитетниот Volactive® Whey достапен на во продажба
50% Volactive® Whey Isolate XP
50% Volactive® Ultra Whey 80
Микро и Ултра Филтриран Whey
🏆100% Volactive®️ изработен од најквалитетната и најскапата суровина во светот 🏆Подготвен со Микро и Ултра Филтрација најскап начин на подготовка за комплетно зачувување на природните карактеристики 🏆Лесна растворливост и неверојатен вкус 🏆50% Whey Isolate & 50% Whet Concentrate
-12%
Затвори

GOLD CORE LINE WHEY 100 | 1500 gr

2,250.00 ден 1,990.00 ден
 • Премиум бленд Whey Isolate, Whey Concentrate, Whey Hydro
 • 22гр чист протеин во доза од 30гр
 • Инстант растворливост
 • Брза Апсорбција
 • Одлични вкусови
 • Идеален протеин за градење на мускулна маса
-13%
Затвори

GOLD CORE LINE WHEY 100 | 900 gr

1,490.00 ден 1,290.00 ден
 • Премиум бленд Whey Isolate, Whey Concentrate, Whey Hydro
 • 22гр чист протеин во доза од 30гр
 • Инстант растворливост
 • Брза Апсорбција
 • Одлични вкусови
 • Идеален протеин за градење на мускулна маса
-24%
Затвори

Ultra Whey COMPLEX 2kg Volactive®

4,200.00 ден 3,190.00 ден
Ultra Whey COMPLEX  66 дози             2,0 kg нето тежина Најквалитетниот протеин достапен во продажба !!! 🏆100% Volactive®️ изработен од најквалитетната и најскапата суровина во светот 🏆Подготвен со Микро и Ултра Филтрација најскап начин на подготовка за комплетно зачувување на природните карактеристики 🏆Лесна растворливост и неверојатен вкус 🏆50% Whey Isolate & 50% Whet Concentrate Произведено во Италија Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност. Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).
-18%Hot
Затвори

Trec Whey 100 2275 gr Bag

3,100.00 ден 2,550.00 ден
Чист протеин идеален за добивање и одржување на мускулната маса
 • Состав во доза од 30гр
 • Протеини 24.36гр,
 • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
 • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр
-14%Hot
Затвори

Trec Whey 100 900gr

1,390.00 ден 1,190.00 ден
 • Чист протеин идеален за добивање и одржување на мускулната маса
  • Состав во доза од 30гр
  • Протеини 24.36гр,
  • Јагленихидрати 2,34 од кои шекер 0,54гр,
  • Масти 0.87гр од кои заситени 0,51гр