Приказ на 8 производи

Show sidebar
-19%
Затвори

ARGININE PRO KYOWA® QUALITY 240 TABS.

1,590.00 ден 1,290.00 ден
Yamamoto® Nutrition presents Arginine PRO Kyowa® Quality.
Затвори

Yamamoto® Nutrition Water Bottle 500ml

190.00 ден

Yamamoto® Nutrition Бидон за вода

Боја: Златна - 500мл

Затвори

Melatovil® 20 ml

490.00 ден
Yamamoto® Research Melatovil® is a food supplement of melatonin, commonly used for its support to the reduction of time taken to fall asleep (the beneficial effect is obtained by consuming 1 mg of melatonin close to bedtime).
Затвори

BALA POWDER 250gr 125servings

990.00 ден
The product is recommended in cases of an increased need of Beta Alanine, in particular for sportsmen and women who take part in intense physical activity. Beta Alanine is a precursor to Carnosine.
-12%
Затвори

Ai-BURN® HARDCORE 90

900.00 ден1,590.00 ден
Ai-BURN HARDCORE е додаток во исхраната базиран на растителни екстракти. Конкретно зелениот чај промовира рамнотежа на телесната тежина, а горчливиот портокал го подржува липидниот метаболизам.
-41%
Затвори

Iso-FUJI® 700 gr

2,340.00 ден 1,390.00 ден
ISO-FUJI Најсовршениот протеин во светот 
ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.
-37%
Затвори

Ultra Whey COMPLEX 700 gr

1,890.00 ден 1,190.00 ден
Најквалитетниот Volactive® Whey достапен на во продажба
50% Volactive® Whey Isolate XP
50% Volactive® Ultra Whey 80
Микро и Ултра Филтриран Whey
🏆100% Volactive®️ изработен од најквалитетната и најскапата суровина во светот 🏆Подготвен со Микро и Ултра Филтрација најскап начин на подготовка за комплетно зачувување на природните карактеристики 🏆Лесна растворливост и неверојатен вкус 🏆50% Whey Isolate & 50% Whet Concentrate
-24%
Затвори

Ultra Whey COMPLEX 2kg Volactive®

4,200.00 ден 3,190.00 ден
Ultra Whey COMPLEX  66 дози             2,0 kg нето тежина Најквалитетниот протеин достапен во продажба !!! 🏆100% Volactive®️ изработен од најквалитетната и најскапата суровина во светот 🏆Подготвен со Микро и Ултра Филтрација најскап начин на подготовка за комплетно зачувување на природните карактеристики 🏆Лесна растворливост и неверојатен вкус 🏆50% Whey Isolate & 50% Whet Concentrate Произведено во Италија Ultra Whey COMPLEX е додаток во исхраната кој содржи инстантен протеински излат од сурутка, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност. Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и и на нормалниот метаболизам на протеини и гликоген. Протеините со сурутка природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).